Summa sidvisningar

söndag 30 oktober 2011

30 oktober

Idag är det exakt 1 år sedan Melker blev till och började gro i min mage. Fascinerande hur det känns som jättekort tid sen samtidigt som det känns som en evighet sen.
Lite roligt att veta exakt när han blev till.

Det var en lördag. Jag hade varit en del i ett forskningsprojekt över en vecka tidigare och då bland annat gjort en bronkoskopi (en undersökning då de för ner en kamera i luftrören för att titta hur det ser ut, ta prover och liknande).

De hade sagt till mig att det kunde göra ont och blöda lite i ett par dagar. När jag hade hostat blod i över en vecka började jag bli orolig att jag hade fått någon sorts infektion. Av någon anledning kändes det jätteviktigt att kolla upp det just då, så jag for till akuten.

Efter 4 timmar, ett blodprov, några undersökande läkare och en lungröntgen så sa de att de inte kunde hitta något onormalt, men om hostan och blodet inte försvann så skulle jag söka mig till vårdcentralen.

Under tiden jag var på sjukhuset hade Jesper varit hemma hos oss tillsammans med sina kompisar Victor, Jonas och Tobias. När jag kom hem var de ganska redigt på lyran alla fyra.
Jag fick en grogg och började jobba på att "komma ikapp". Lyckades helt ok med det också vill jag minnas.

Jag ger inga vidare detaljer, men efter att Jespers kompisar farit hem blev han till, vårt lilla underverk.

Tänk om vi hade vetat när vi somnade den natten att vi just hade förändrat våra liv för alltid.

Tänk att ett år senare har jag precis matat honom, gett honom en puss på pannan och lagt honom tillbaka i sin säng. Nu ska jag sova lite till och kura ihop mig hos min älskade för att fira vårt mirakel.

2 kommentarer:

  1. Han är så otroligt söt! Själv har jag inte den blekaste aning om när vår lilla filur blev till, men det hade ju varit roligt att veta!

    SvaraRadera
  2. Så brutalt söt man kan vara!!

    SvaraRadera