Summa sidvisningar

lördag 22 oktober 2011

Ojojoj

Vilken dag! Klockan 10.10 ungefär ringde mamma på klockan och det var dags att göra iordning för namngivningsfesten. Jisses så effektiva vi är när vi jobbar tillsammans. Och roligt har vi också :)
Vi dekorerade smörgåstårtorna som jag byggde ihop igår eftermiddag, övade på sången vi skulle framföra och ordnade annat småfix som dukning och liknande.

Melker var så snäll idag. Han blev lite trött efter ett tag med så mycket folk, men en sväng i vagnen med mormor och morfar så sov han gott.

Jag sjöng "Håll mitt hjärta" med mamma som kompade. Men jag blev alldeles gråtfärdig under sista raden, så jag kunde inte avsluta. Jag har nog aldrig varit med om en sån intensiv känslostorm. Jag var tvungen att ta Melker i famnen och krama på honom en stund. Det gjorde inte så mycket att jag inte kunde sjunga sista raden, det kändes bra ändå och jag fick höra att det mest var effektfullt med lite tårar :P

Melker fick en massa fina presenter, bland annat en hoppgunga som testades för en liten stund sen. Den blir nog roligare en dag när han inte är så trött. Goskillen <3

Senare på kvällen hämtade jag Karro på busstationen och så köpte vi med oss kinamat hem. Det var jättetrevligt att sitta och snacka en stund och bara ta det lugnt.

 Ibland undrar jag om Melker kanske är en liten ankbebis i smyg <3 Han har börjat göra såhär, suger in läpparna i munnen, lilla gullungen.

Såhär såg smörgåstårtorna ut, tyvärr glömde jag bort att ta kort innan de blev uppskurna. Sjukt gott var det i alla fall!

1 kommentar:

  1. Hej Johanna!
    Ville bara säga att det är så kul att läsa din blogg och se bilderna på lilla sötisen. Man får ju följa såhär på avstånd när man inte kan träffas. Jag hoppas jag kan få se honom IRL nästa gång jag är hemma i Umeå igen iaf. Kram!
    /Maja

    SvaraRadera